Borta fast ändå så närvarande...

Älskade Ronja

Min och hela familjens älskade Pyrenéerhund Ronja har gått bort, 9 år gammal. Det var tillslut hjärtat som gav upp på vår stora snälla Ronja-björn och hon orkade inte mer helt enkelt. Hon fick somna in hemma på köksgolvet där hon älskade att ligga och vara tillsammans med sin familj.
Bilderna på ronja är tagna i hennes rätta element, snö och kyla, då trivdes hon bäst! När Ronja ville komma in så ställde hon sig i köksfönstret och tittade in. Varje gång vi dukade fram frukost så kom hon och ställde sig vid fönstret och ville in! Elsa och Ronja är helsyskon och har njutit många promenader ihop.
Vi älskar dig Ronja och kommer aldrig, aldrig glömma dig! Vi ses i Nangiala!

Älskade Sammy

Det fanns även en underbar häst i mitt liv som gick över regnbågsbro våren 2005, han blev 19 år gammal. Sammy hette han och var min första och hittills enda egna häst, en härlig korsning mellan Halvblod och New forest. Sammy var väldigt snäll och trygg att rida och i stallet var han en riktig gosing, den perfekta hästen för en familj. Vi red mest ut i skogen och på grusvägar, det va det Sammy gillade bäst och att hoppa förståss! Vi tränade även dressyr och har varit i skövde tillsammans på träningsläger. Fick prova på att rida terrängbana och vi hade jättekul! Sammy har lärt mig mycket, han var bäst och vi saknar honom så!
Kommer alltid älska dig Sammyponken!